La Garrotxa

La Garrotxa, terra de volcans.

Image placeholder

La Garrotxa és situada a les comarques de Girona, a la zona nord-oriental de Catalunya. La major part del territori es troba a menys de 600 metres d'altura i les muntanyes més altes no superen els 1.600 m.

L'estratègica localització de la masia permet, en pocs minuts, arribar al riu per prendre un bany, gaudir d'un agradable passeig pel carril bici Olot-Girona-Sant Feliu de Guíxols o perdre’s per la Fageda d'en Jordà dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Practicar activitats en plena natura, respirar aire net, descansar la vista a l'horitzó, passejar pels màgics boscos, gaudir d'un bon àpat i descansar en una acollidora masia. Tot això i més és possible a la Garrotxa.

L'allotjament és ideal per a aquells que vulguin fer senderisme ja que es poden trobar diferents rutes que parteixen de la mateixa casa com la pujada al Puigsacalm (1514m), descobrir l'espectacular cascada del Salt de Sallent o la visita a Santa Magdalena del Mont. La situació també és molt adequade per a les persones que vulguin practicar ciclisme ja que és molt a prop de la Ruta del Carrilet que és una via exclusiva per a vianants i ciclistes que aprofita el recorregut de l'antic tren de via estreta que enllaçava Olot amb Girona. La Ruta del Carrilet presenta poca dificultat ja que té un desnivell del 1.5%. Per als que vulguin rutes amb més dificultat poden anar fins el Salt dels Roures, un espectacular salt d'aigua situat sota el cim del Puigsacalm o la pujada fins Puig Rodó amb unes impressionants vistes.